| Autorius |
Žinutė |
|
Gaxas
|
Pranešimo tema: Aštuoni žmonės sužeisti per varžybas Kėdainiuose Parašytas: Pir Gegužė 25, 2009 17:28 |
|
 |
| Viceprezidentas |
 |
Užsiregistravo: Sek Lapkritis 02, 2008 08:05 Pranešimai: 359 Miestas: Uostamiestis
|
Šeštadienio popietę Kėdainiuose šoninio slydimo, vadinamo „driftingo“, varžybose įvyko nelaimė. Plačiau: Alfa.lt
|
|
 |
|
 |
|
Aihara
|
Pranešimo tema: Re: Aštuoni žmonės sužeisti per varžybas Kėdainiuose Parašytas: Pir Gegužė 25, 2009 17:55 |
|
 |
| Senbūvis |
 |
Užsiregistravo: Pir Kovas 09, 2009 11:31 Pranešimai: 516 Miestas: Nørresundby :)
|
|
Iš trumpo klipuko kiek supratau, tai ten organizatorių kaltė - nepasirūpino normaliom užtvarom ir leido žmonėm būriuotis prie pat tako, kur gali atslysti automobilis.
|
 |
|
miurdock
|
Pranešimo tema: Re: Aštuoni žmonės sužeisti per varžybas Kėdainiuose Parašytas: Pir Gegužė 25, 2009 21:19 |
|
 |
| Viceprezidentas |
 |
Užsiregistravo: Šeš Birželis 18, 2005 17:52 Pranešimai: 6034 Miestas: Kaunas
|
|
Organizatorių kaltė, kur čia žiūrovui žinot kur saugustovėt kur ne.
|
|
 |
|
 |
|
k.k.k.
|
Pranešimo tema: Re: Aštuoni žmonės sužeisti per varžybas Kėdainiuose Parašytas: Tre Gegužė 27, 2009 03:24 |
|
 |
| Užkietėjęs narys |
 |
|
|
 |
|
 |
|
ALchemija
|
Pranešimo tema: Re: Aštuoni žmonės sužeisti per varžybas Kėdainiuose Parašytas: Tre Gegužė 27, 2009 08:36 |
|
Užsiregistravo: Sek Sausis 15, 2006 21:07 Pranešimai: 2579 Miestas: KauNaS
|
|
Bachuriuko tai taip gaila, jis vargsas issoko is masinos, pradejo ant zemes vartytis is streso.. Organizatorius tai suspardyt uz snekas, kai taip metasi nuo saves kalte. "Dar reikia vis tiek pasustravot" cia tai geriausias, taip ar taip per lenktynes vaziuoji, koks skirtumas kada tai nutiko? Aisku, esme ta, kad apskritai tokios varzybos yra pavojingos, bet kaltinti vairuotoja uz nelaimes tai virs visko, parodykit varzybas kur nenutinka netiksliu vairavimo manevru, o vairuotojas ziurovu ten juk nepastato.
_________________ Aš nesu toks, koks galvoju, kad esu. Aš nesu toks, koks tu galvoji, kad aš esu. Aš esu toks, koks galvoju, kad tu galvoji, kad aš esu. A.Bleiberg ir H.Leubling
|
|
 |
|
 |
|
Aihara
|
Pranešimo tema: Re: Aštuoni žmonės sužeisti per varžybas Kėdainiuose Parašytas: Tre Gegužė 27, 2009 10:13 |
|
 |
| Senbūvis |
 |
Užsiregistravo: Pir Kovas 09, 2009 11:31 Pranešimai: 516 Miestas: Nørresundby :)
|
|
Lietrytis tai jau tooooookią muziką fone uždėjo, kad vaje vaje.
Turiu vieną baveik giminaitį, kuris yra ralio lenktynininkas, tai prieš kelis metus pasakojo, kad lenktynėse visko būna - fotografai vos ne po ratais lenda, kad padarytų gerą kadrą, žiūrovai į vidurį kelio išbėga mojuodami ir taip toliau, o jei ką nors suvėžina, tai kaltas lieka vairuotojas. Nu nesąmonė! Tokiais atvejais tas, kuris po ratais lindo, pats ir kaltas, bet šitose driftingo varžybose tai kaltė akivaizdžiai organizatorių - visiškai jokių užtvarų ar ženklų, kur nesaugu stovėt. Tai stebuklas, kad gyvi visi liko.
|
 |
|
miurdock
|
Pranešimo tema: Re: Aštuoni žmonės sužeisti per varžybas Kėdainiuose Parašytas: Ket Gegužė 28, 2009 17:03 |
|
 |
| Viceprezidentas |
 |
Užsiregistravo: Šeš Birželis 18, 2005 17:52 Pranešimai: 6034 Miestas: Kaunas
|
|
Na čia taisyklės matyt tos pačioj kaip ir gatvėj - nutrenki pėstyjį, kaltas lieki. Nors pėstysis irgi kaltas kad į gatvę lenda
|
|
 |
|
 |
|