| Autorius |
Žinutė |
|
MVPjasikevicius
|
Pranešimo tema: Re: „Eurovizijos“ nugalėtoja – Norvegija Parašytas: Sek Gegužė 17, 2009 16:26 |
|
 |
| Administratorius |
 |
Užsiregistravo: Šeš Liepa 30, 2005 20:01 Pranešimai: 3347 Miestas: LIETUVA
|
Maras rašė: T_ss - Hey rašė: shudas ta eurovizija. LT pasmerkti niekada nelaimet:) Kaži, iš kur iškastumėm tiek pinigų, kiek reiktų Eurovizijai surengti. Esmė yra reprezentuoti savo valstybė, sportinis interesas - dalyvauti, o užimta aukšta vieta, tai kaip atlygis už pastangas. Laimėti niekas ir neketina, šiek tiek gėdinga būtų po pergalės išsipagirioti suvokiant, jog turėsi perduoti pagrindinį prizą antrosios vietos nugalėtojai. P.S. Tai suomių deleguotas žmogus buvo vyras ar moteris? Va čia, tai teisybė. Mes negalim surinkti pinigų arenos statybom ką jau bekalbėti apie eurovizijos rengimą. Lietuva - Krepšinio Šalis, o ne dainorėlių ;] ar tiksliau Lietuva savo vardą garsina daugiausia sporto dėka. Man atrodo su Suomija, ten viskas tvarkoje buvo ir grynų vyrų ir moterų/merginų. Man atrodo Švedija ten buvo atsiuntus nenustatytos lyties asmenį.
_________________ LIETUVA! LIETUVA! LIETUVA! LIETUVA! LIETUVA! LIETUVA!
|
|
 |
|
 |
|
Maras
|
Pranešimo tema: Re: „Eurovizijos“ nugalėtoja – Norvegija Parašytas: Sek Gegužė 17, 2009 16:29 |
|
Užsiregistravo: Sek Kovas 08, 2009 14:46 Pranešimai: 872 Miestas: Terra incognita.
|
MVPjasikevicius rašė: Maras rašė: T_ss - Hey rašė: shudas ta eurovizija. LT pasmerkti niekada nelaimet:) Kaži, iš kur iškastumėm tiek pinigų, kiek reiktų Eurovizijai surengti. Esmė yra reprezentuoti savo valstybė, sportinis interesas - dalyvauti, o užimta aukšta vieta, tai kaip atlygis už pastangas. Laimėti niekas ir neketina, šiek tiek gėdinga būtų po pergalės išsipagirioti suvokiant, jog turėsi perduoti pagrindinį prizą antrosios vietos nugalėtojai. P.S. Tai suomių deleguotas žmogus buvo vyras ar moteris? Va čia, tai teisybė. Mes negalim surinkti pinigų arenos statybom ką jau bekalbėti apie eurovizijos rengimą. Lietuva - Krepšinio Šalis, o ne dainorėlių ;] ar tiksliau Lietuva savo vardą garsina daugiausia sporto dėka. Man atrodo su Suomija, ten viskas tvarkoje buvo ir grynų vyrų ir moterų/merginų. Man atrodo Švedija ten buvo atsiuntus nenustatytos lyties asmenį. Galbūt ir Švedija... To krašto dainos nepasirodė pernelyg įsimintinos.
|
|
 |
|
 |
|
Aihara
|
Pranešimo tema: Re: „Eurovizijos“ nugalėtoja – Norvegija Parašytas: Sek Gegužė 17, 2009 16:40 |
|
 |
| Senbūvis |
 |
Užsiregistravo: Pir Kovas 09, 2009 11:31 Pranešimai: 516 Miestas: Nørresundby :)
|
Suomijai atstovavo kažkokia moteriškos lyties atstovė, nesiskirianti nuo kitų to paties konkurso moteriškos lyties atstovių, kartu su į kaimo pacaną žiauriai užnešančiu "reperiu", o už jų lazdas degančiais galais suko fakyrai. P.s. bet pačios dainos neprisimenu 
|
 |
|
miurdock
|
Pranešimo tema: Re: „Eurovizijos“ nugalėtoja – Norvegija Parašytas: Sek Gegužė 17, 2009 18:16 |
|
 |
| Viceprezidentas |
 |
Užsiregistravo: Šeš Birželis 18, 2005 17:52 Pranešimai: 6034 Miestas: Kaunas
|
Hm.. Gal tada siunčiam Ciciną ar Radži  Bus šou
|
|
 |
|
 |
|
Meteora
|
Pranešimo tema: Re: „Eurovizijos“ nugalėtoja – Norvegija Parašytas: Sek Gegužė 17, 2009 18:30 |
|
Užsiregistravo: Sek Kovas 08, 2009 18:08 Pranešimai: 703 Miestas: Aalborg, Denmark
|
Cicinas tikrai geriau pasirodytų nei visokie "lyrikai" 
_________________  Forumu nepasiekiama.
|
|
 |
|
 |
|
miurdock
|
Pranešimo tema: Re: „Eurovizijos“ nugalėtoja – Norvegija Parašytas: Sek Gegužė 17, 2009 20:24 |
|
 |
| Viceprezidentas |
 |
|
Aš tai realiai apie jį galvojau visad  NEs jo šou tikrai būtų vertas dėmesio, nu nuo drabužių iki veido išraiškos. Tik reiktų rimto choreagrafo pagalbos rengiant finalinį šou ir tikėtis, kad Europa nepagalvos, kad čia Verkos Serdučkos kopija 
|
|
 |
|
 |
|
Maras
|
Pranešimo tema: Re: „Eurovizijos“ nugalėtoja – Norvegija Parašytas: Sek Gegužė 17, 2009 20:42 |
|
Užsiregistravo: Sek Kovas 08, 2009 14:46 Pranešimai: 872 Miestas: Terra incognita.
|
|
Būtų galima jį siųsti tuomet, jei nereikėtų vargintis atrankoje. Šiaip labiausiai dėl to ir gaila, kad tie, kurių lietuviškos ausys labiausiai klauso, į Eurovizijos atrankas nesiveržia. Va tada tai pamatytumėm! I mean, come on, kaži keik statistinių jaunuolių ir vyresnio amžiaus žmonių dabar mielai klauso Miliaus ar Sasha Son.
|
|
 |
|
 |
|
Avis.
|
Pranešimo tema: Re: „Eurovizijos“ nugalėtoja – Norvegija Parašytas: Sek Gegužė 17, 2009 21:07 |
|
|
|
Mergaitės apsiseilėjo ir išrinko. Senai buvo aišku, kad taip ir bus.
_________________ Atsisakykite nepelnytų pagyrų, netikrų ašarų ir suvaidinto nuoširdumo, nes kietos širdies tai neveikia.
|
|
 |
|
 |
|
miurdock
|
Pranešimo tema: Re: „Eurovizijos“ nugalėtoja – Norvegija Parašytas: Pir Gegužė 18, 2009 10:57 |
|
 |
| Viceprezidentas |
 |
|
Milius išvis buvo lietuviškos eurovizijos klaida, na bet bent jau daugiau tokių nesiųsim  Na kepurė nelaimėjo ir šįkart, tegu pasilabina su Aivaru dar grįžęs į LT Šašas 
|
|
 |
|
 |
|
Aihara
|
Pranešimo tema: Re: „Eurovizijos“ nugalėtoja – Norvegija Parašytas: Pir Gegužė 18, 2009 11:10 |
|
 |
| Senbūvis |
 |
Užsiregistravo: Pir Kovas 09, 2009 11:31 Pranešimai: 516 Miestas: Nørresundby :)
|
Nevarykit ant Miliaus, jis labai kietas  ir jo eurovizinė daina buvo gera, tik kažkodėl lietuvių Europa beveik niekad nesupranta 
|
 |
|
Maras
|
Pranešimo tema: Re: „Eurovizijos“ nugalėtoja – Norvegija Parašytas: Pir Gegužė 18, 2009 14:00 |
|
|
Aihara rašė: Nevarykit ant Miliaus, jis labai kietas :) ir jo eurovizinė daina buvo gera, tik kažkodėl lietuvių Europa beveik niekad nesupranta :roll: Kentaurai, mano žiniomis, nėra madingi. Nėra ko stebėtis, kad nesuprato.
|
|
 |
|
 |
|
miurdock
|
Pranešimo tema: Re: „Eurovizijos“ nugalėtoja – Norvegija Parašytas: Pir Gegužė 18, 2009 17:35 |
|
 |
| Viceprezidentas |
 |
|
Gerai, Marai, čia Aj nu bet per daug įžeidinėt nereik, net ir po šiųmečio konkurso galima sakyti, kad Lietuva sunkiai pastebima, Estiją visad geriau išgirsta visi nei mus  Gal jie babkių reklamai skiria daugiau?
|
|
 |
|
 |
|
garminas
|
Pranešimo tema: Re: „Eurovizijos“ nugalėtoja – Norvegija Parašytas: Ant Gegužė 19, 2009 11:50 |
|
Užsiregistravo: Ant Gegužė 19, 2009 11:01 Pranešimai: 13 Miestas: Vilnius
|
|
RYBAKAS laimejo pelnytai. Nebuvo ten nieko geresnio
_________________ Racijos ir GPS >>> GPS <<< GPS ir racijos
|
|
 |
|
 |
|
miurdock
|
Pranešimo tema: Re: „Eurovizijos“ nugalėtoja – Norvegija Parašytas: Tre Gegužė 20, 2009 17:02 |
|
 |
| Viceprezidentas |
 |
|
|
Girdėjot ten kažką apie galima sukčiavima?
|
|
 |
|
 |
|
ALchemija
|
Pranešimo tema: Re: „Eurovizijos“ nugalėtoja – Norvegija Parašytas: Tre Gegužė 20, 2009 23:16 |
|
Užsiregistravo: Sek Sausis 15, 2006 21:07 Pranešimai: 2579 Miestas: KauNaS
|
|
Ne, o kas ten tokio?
_________________ Aš nesu toks, koks galvoju, kad esu. Aš nesu toks, koks tu galvoji, kad aš esu. Aš esu toks, koks galvoju, kad tu galvoji, kad aš esu. A.Bleiberg ir H.Leubling
|
|
 |
|
 |
|