| Autorius |
Žinutė |
|
miurdock
|
Pranešimo tema: „Eurovizijos“ nugalėtoja – Norvegija Parašytas: Sek Gegužė 17, 2009 00:46 |
|
 |
| Viceprezidentas |
 |
Užsiregistravo: Šeš Birželis 18, 2005 17:52 Pranešimai: 6034 Miestas: Kaunas
|
Cituoti: „Eurovizijos“ dainų konkursas Lietuvai pasibaigė ne taip linksmai, kaip buvo tikėtasi. Po Europos žiūrovų ir komisijos balsavimo paaiškėjo, kad Lietuva ir Sasha Son(g) užima 23-24 vietą iš 25.
Lietuvai savo balus skyrė septynios šalys: Latvija - 7, Bulgarija - 1, Didžioji Britanija - 4, Estija - 2, Airija - 7, Danija - 1, Azerbaidžanas - 1. Lietuva surinko vienodą balų skaičių su Ispanija. Paskutinėje vietoje liko Suomija. http://www.verslosavaite.lt/index.php/A ... vieta.html
|
|
 |
|
 |
|
Meteora
|
Pranešimo tema: Re: „Eurovizijos“ nugalėtoja – Norvegija Parašytas: Sek Gegužė 17, 2009 01:06 |
|
Užsiregistravo: Sek Kovas 08, 2009 18:08 Pranešimai: 703 Miestas: Aalborg, Denmark
|
|
Man tai ši Eurovizija visai nepatiko. Nebuvo gerų atlikėjų, beveik visur tas pats per tą patį - arba čestuškės arba kažkokios ale baladės. Norvegai gal šiek tiek išradingesni buvo ir čestuškę-baladę padarė. Laukiau Vokietijos pasirodymo, kuris turėjo su Dita būti, bet labai nusivyliau. Tikėjausi kažko įspūdingo, bet... O šiaip tai Patricia Kaas man labiausiai patiko turbūt.
_________________  Forumu nepasiekiama.
|
|
 |
|
 |
|
Maras
|
Pranešimo tema: Re: „Eurovizijos“ nugalėtoja – Norvegija Parašytas: Sek Gegužė 17, 2009 01:12 |
|
Užsiregistravo: Sek Kovas 08, 2009 14:46 Pranešimai: 872 Miestas: Terra incognita.
|
|
Man Kaas kažkaip apgailėtinai atrodė. Išdažyta it būtų morning after, ta tokia sukumpusi ir kiek arši povyza... Turbūt viskas gražiau žiūrėtųsi, jei mokėtum prancūziškai, bet.
|
|
 |
|
 |
|
miurdock
|
Pranešimo tema: Re: „Eurovizijos“ nugalėtoja – Norvegija Parašytas: Sek Gegužė 17, 2009 01:15 |
|
 |
| Viceprezidentas |
 |
|
O laukiau kritikų, kaip visada atsiranda nepatenkintų  Nežinau ko jūs tikitės aš vertinu 9 balais renginį, tikrai patiko viskas  skambėjo geriausios valstybių dainos 
|
|
 |
|
 |
|
Maras
|
Pranešimo tema: Re: „Eurovizijos“ nugalėtoja – Norvegija Parašytas: Sek Gegužė 17, 2009 01:19 |
|
Užsiregistravo: Sek Kovas 08, 2009 14:46 Pranešimai: 872 Miestas: Terra incognita.
|
|
Nebūk naivus. Nebuvo ten tobulų, nes tobulybės niekuomet nebūna. Ir jei sukritikuoji atlikėją ar du, tai dar nereiškia, kad sukritikuoji visą renginį. Yra skirtumas.
|
|
 |
|
 |
|
Meteora
|
Pranešimo tema: Re: „Eurovizijos“ nugalėtoja – Norvegija Parašytas: Sek Gegužė 17, 2009 01:49 |
|
Užsiregistravo: Sek Kovas 08, 2009 18:08 Pranešimai: 703 Miestas: Aalborg, Denmark
|
Visas renginys gal nieko buvo, scena, arena ir pan. -  , vedėjai patiko. Bet muzika tai tikrai nieko gero šiais metais 
|
|
 |
|
 |
|
MVPjasikevicius
|
Pranešimo tema: Re: „Eurovizijos“ nugalėtoja – Norvegija Parašytas: Sek Gegužė 17, 2009 08:52 |
|
 |
| Administratorius |
 |
Užsiregistravo: Šeš Liepa 30, 2005 20:01 Pranešimai: 3347 Miestas: LIETUVA
|
|
pažiūrėjau aš tą euroviziją, kas patiko tai Turkija, Azerbaidžanas, Suomija. Na suomiai išvis paskutiniai liko. O, Lietuva kaip jau įprasta pirmi nuo galo. Kai išsiunčiam tokius balvonus, tai taip ir būna ;] ,bet ner ko ten ir pergyventi. Tik kyla klausimas kas iš vis už jį balsavo, kad jis pateko į finalinį raundą...
O kas laimėjo, tai man nėra didelio skirtumo.
_________________ LIETUVA! LIETUVA! LIETUVA! LIETUVA! LIETUVA! LIETUVA!
|
|
 |
|
 |
|
ALchemija
|
Pranešimo tema: Re: „Eurovizijos“ nugalėtoja – Norvegija Parašytas: Sek Gegužė 17, 2009 09:05 |
|
Užsiregistravo: Sek Sausis 15, 2006 21:07 Pranešimai: 2579 Miestas: KauNaS
|
Siaip man pasvilpt, nei domejaus ta eurovizija nei ka, bet vakar isijungiau paklausyti musiskiu, pirma karta maciau tos dainos atlikima ir man labai patiko
_________________ Aš nesu toks, koks galvoju, kad esu. Aš nesu toks, koks tu galvoji, kad aš esu. Aš esu toks, koks galvoju, kad tu galvoji, kad aš esu. A.Bleiberg ir H.Leubling
|
|
 |
|
 |
|
Black-Angel
|
Pranešimo tema: Re: „Eurovizijos“ nugalėtoja – Norvegija Parašytas: Sek Gegužė 17, 2009 13:18 |
|
|
Džiaugiuosi, kad Norvegija laimėjo. Aš palaikiau šitą šalį  Nes pasirodymas man labiausiai patiko. Manau buvo verčiausi laimėti. O dėl Lietuvos tai ir nesitikėjau kažko geresnio, jau įprasta Lietuvai užimti beveik paskutines vietas... (Na nekalbu apie Lt united ar kaip ten juos.) O šeip a taip man Eurovizija nėra įdomu, nes ten kažkokia nesąmonė  O dėl muzikos tai pritariu tikrai lieva šeis metais...  Nors pats renginys gal ir nieko  Bet vistiek visa tai kažkokia pieva 
|
 |
|
miurdock
|
Pranešimo tema: Re: „Eurovizijos“ nugalėtoja – Norvegija Parašytas: Sek Gegužė 17, 2009 14:09 |
|
 |
| Viceprezidentas |
 |
|
|
Jie jums toks eurovizinis popsas nepatinka tai ir nepatiks niekad nebent sudalyvaus kokia [img]Skylė[/img]ar dar kokia nors grupė iš rūsio.
Manau renginys tikrai yra aukšto lygio, dainoms yra bet kokiu atveju daug ruoštasi ir kritikuot, kad va prastai čia viskas tai nesąmoninga. Lietuvių euroviziją galima neigiamai vertint, nes visi darosi reklamą ir dauguma iš jų net nepagalvoja apie pergalę ir kas būtų jos atveju.
|
|
 |
|
 |
|
Maras
|
Pranešimo tema: Re: „Eurovizijos“ nugalėtoja – Norvegija Parašytas: Sek Gegužė 17, 2009 15:08 |
|
|
|
Iš muzikinės pusės, tai mūsų daina tikrai gera. Bet niekaip lietuviai nepasimoko iš asmeninės patirties, kad tokios baladės toli nenukeliauja. Kas užėmė aukščiausias vietas? LT United ir Skamp. Ką jie dainavo? Kažką, kas buvo kupina „draivo“ (ang. drive).
|
|
 |
|
 |
|
T_ss - Hey
|
Pranešimo tema: Re: „Eurovizijos“ nugalėtoja – Norvegija Parašytas: Sek Gegužė 17, 2009 15:59 |
|
 |
| Senbūvis |
 |
Užsiregistravo: Pir Gruodis 08, 2008 04:25 Pranešimai: 624 Miestas: Kaunas
|
|
shudas ta eurovizija. LT pasmerkti niekada nelaimet:)
|
|
 |
|
 |
|
Aihara
|
Pranešimo tema: Re: „Eurovizijos“ nugalėtoja – Norvegija Parašytas: Sek Gegužė 17, 2009 16:17 |
|
 |
| Senbūvis |
 |
Užsiregistravo: Pir Kovas 09, 2009 11:31 Pranešimai: 516 Miestas: Nørresundby :)
|
Miurdock, prieš vadindamas Skylę grupe iš rūsio, pasidomėk plačiau, kas jie tokie ir ką jie groja  Šiaip tai tiesa, kad dainos buvo visos vienodos, dabar negalėčiau nei vienos prisimint. Ir vienodos ne tik tarpusavy, bet ir šiaip atitinkančios visus popso standartus, paremtos tais pačiais trim akordais  užtat ir prisimenu tik tai, kas skyrėsi nuo kitų - Estija (patiko labiausiai), Prancūzija. Prisimenu ir Daniją, Suomiją, Norvegiją, Ukrainą - bet iš blogosios pusės.
|
 |
|
Maras
|
Pranešimo tema: Re: „Eurovizijos“ nugalėtoja – Norvegija Parašytas: Sek Gegužė 17, 2009 16:19 |
|
|
T_ss - Hey rašė: shudas ta eurovizija. LT pasmerkti niekada nelaimet:) Kaži, iš kur iškastumėm tiek pinigų, kiek reiktų Eurovizijai surengti. Esmė yra reprezentuoti savo valstybė, sportinis interesas - dalyvauti, o užimta aukšta vieta, tai kaip atlygis už pastangas. Laimėti niekas ir neketina, šiek tiek gėdinga būtų po pergalės išsipagirioti suvokiant, jog turėsi perduoti pagrindinį prizą antrosios vietos nugalėtojai. P.S. Tai suomių deleguotas žmogus buvo vyras ar moteris?
|
|
 |
|
 |
|
Meteora
|
Pranešimo tema: Re: „Eurovizijos“ nugalėtoja – Norvegija Parašytas: Sek Gegužė 17, 2009 16:20 |
|
|
|
Nu kodėl, aš pvz. paprastai kiekvienoj Eurovizijoj randu sau patinkančių gabalų, kaip Domenico Modugno - Nel blu dipinto di blu (1958), Mocedades - Eres tú (1973), ABBA - Waterloo (1974), Brotherhood of Man - Save Your Kisses for Me (1976), Ireen Sheer - Feuer (1978), Dschinghis Khan - Dschinghis Khan (1979, superinis gabalas), Bucks Fizz - Making Your Mind Up (1981), Azucar Moreno - Bandido (1990), Gina G - Ooh Aah... Just a Little Bit (1996), Dana International - Diva (1998), Charlotte Nilsson - Take Me To Your Heaven (1999), t.A.T.u. - Ne Ver' Ne Bojsia (2003), Ruslana - Wild Dances (2004), Zdob Si Zdub - Boonika Bate Doba (2005), Walters and Kazha - The War Is Not Over (2005) (pastaruosius du atlikėjus pasisekė tais pačiais metais pamatyti gyvai), Wig Wam - In My Dreams (2005, ko gero fainiausia Eurovizijos daina ever), Helena Paparizou - My Number One (2005), Brian Kennedy - Every Song Is A Cry For Love (2006), Dima Bilan - Never Let You Go (2006), Lordi - Hard Rock Hallelujah (2006), Silvia Night - Congratulations (2006), LT United - We Are The Winners (2006), Texas Lightning - No No Never (2006), Mihai Traistariu - Tornero (2006), Dimitri Koldun - Work Your Magic (2007), Verka Serduchka - Dancing Lasha Tumbai (2007, ji jėga buvo xD), Pirates of the Sea - Wolves of the Sea (2008). Ir dar yra kažkokių senų dainų, kurių neprisimenu.
|
|
 |
|
 |
|