| Autorius |
Žinutė |
|
Gaxas
|
Pranešimo tema: Kiaulių gripas – pasaulinio masto sąmokslas? Parašytas: Šeš Gegužė 02, 2009 16:33 |
|
 |
| Viceprezidentas |
 |
Užsiregistravo: Sek Lapkritis 02, 2008 08:05 Pranešimai: 359 Miestas: Uostamiestis
|
Kiaulių gripas sėja paniką visame pasaulyje ir kelia daugybę klausimų. Kaip atsirado ši liga? Kaip ją gydyti? Ar ji iš tikrųjų yra tokia pavojinga, kaip skelbiama? Sąmokslo teorijų mėgėjai turi įvairių paaiškinimų. Galbūt kažkas sugalvojo sumažinti pasaulio ekonomikos naštą ir sunaikinti dalį žmonijos? O gal tiesiog nori pasipildyti pinigines? Plačiau: kauno.diena.lt
|
|
 |
|
 |
|
Meteora
|
Pranešimo tema: Re: Kiaulių gripas – pasaulinio masto sąmokslas? Parašytas: Šeš Gegužė 02, 2009 17:06 |
|
Užsiregistravo: Sek Kovas 08, 2009 18:08 Pranešimai: 703 Miestas: Aalborg, Denmark
|
|
Farmacijos mafija - antra pasaulyje po narkotikų.
_________________  Forumu nepasiekiama.
|
|
 |
|
 |
|
Aihara
|
Pranešimo tema: Re: Kiaulių gripas – pasaulinio masto sąmokslas? Parašytas: Šeš Gegužė 02, 2009 19:57 |
|
 |
| Senbūvis |
 |
Užsiregistravo: Pir Kovas 09, 2009 11:31 Pranešimai: 516 Miestas: Nørresundby :)
|
Jei ne pirmoji  PSO (pasaulio sveikatos organizacija) rekomenduoja neuždaryti sienų ir tęsti keliones į Meksiką. Kaip logiška, kai ten yra ligos židinys! šiaip panikuoti nematau reikalo, čia ne koks maras ar AIDS, kuriems vaistų nėr, elementariausiai reik savo imunitetą stiprint ir tiesiog neužsikrėsi 
|
 |
|
Meteora
|
Pranešimo tema: Re: Kiaulių gripas – pasaulinio masto sąmokslas? Parašytas: Šeš Gegužė 02, 2009 21:16 |
|
Užsiregistravo: Sek Kovas 08, 2009 18:08 Pranešimai: 703 Miestas: Aalborg, Denmark
|
Jo, kaip mano mama pasakė "Reikia kasdien česnako + stopkę 40% ir negriebs joks kiaulių gripas" 
|
|
 |
|
 |
|
username
|
Pranešimo tema: Re: Kiaulių gripas – pasaulinio masto sąmokslas? Parašytas: Sek Gegužė 03, 2009 14:30 |
|
|
|
Aš vos pamačius pirmuosius reportažus apie KG pamaniau, kad čia konspiracija. Virusas sukurtas laboratorijoj, jo paskirtis, mano manymu, gali būti: a) Bioginklas b) Būdas kelti ekonomiką, parduodant vakcinas ir t.t.
_________________ Aš žinau, kodėl žmonės geria - kad gyventi būtų gera!
|
|
 |
|
 |
|
Aihara
|
Pranešimo tema: Re: Kiaulių gripas – pasaulinio masto sąmokslas? Parašytas: Sek Gegužė 03, 2009 17:00 |
|
 |
| Senbūvis |
 |
Užsiregistravo: Pir Kovas 09, 2009 11:31 Pranešimai: 516 Miestas: Nørresundby :)
|
Mano manymu, tai bioginklas arba jo bandymas  + farmacijos kompanijų siekis susikrauti pinigo. Nemanau, kad tai keltų ekonomiką.
|
 |
|
username
|
Pranešimo tema: Re: Kiaulių gripas – pasaulinio masto sąmokslas? Parašytas: Sek Gegužė 03, 2009 17:01 |
|
|
|
Tai vaistų pardavimas ir yra ekonomikos kėlimo lygis. Ta prasme, kuo daugiau parduosi, tuo labiau pakelsi. Nu gal ne tą išsireiškimą pavartojau, nu bet esmė, kad balstybėms reik pajamų susikraut daugiau.
|
|
 |
|
 |
|
Aihara
|
Pranešimo tema: Re: Kiaulių gripas – pasaulinio masto sąmokslas? Parašytas: Sek Gegužė 03, 2009 17:12 |
|
 |
| Senbūvis |
 |
|
|
Padidės farmacijų pelnas, bet ne valstybės ekonomika ar žmonių (neskaitant tų, kurie ten drba) gerovė.
|
 |
|
username
|
Pranešimo tema: Re: Kiaulių gripas – pasaulinio masto sąmokslas? Parašytas: Sek Gegužė 03, 2009 17:48 |
|
|
|
Tai farmacininkai irgi moka mokesčius valstybei juk. Gi pelnas neina visas tiesiogiai farmacininkams.
|
|
 |
|
 |
|
Maras
|
Pranešimo tema: Re: Kiaulių gripas – pasaulinio masto sąmokslas? Parašytas: Sek Gegužė 03, 2009 19:28 |
|
Užsiregistravo: Sek Kovas 08, 2009 14:46 Pranešimai: 872 Miestas: Terra incognita.
|
|
Aš taip ir nesupratau what's the big deal. Kiek realiai nuo kiaulių gripo mirė žmonių? 10..? Bendramoksliams panikuojant dar bandžiau dėstyti savo versiją, kad į pasaulį šitą ligą paleido kažkas, kas turi vakciną ir nori iš to užsidirbti, bet kaip visad buvau išvadintas ciniku. Šiandien mačiau kažkur spaudoje, kad ta banga slopsta. O kiek klykauta - pandemija, pandemija. Panikos (dėl visko) pandemija veikiau.
|
|
 |
|
 |
|
k.k.k.
|
Pranešimo tema: Re: Kiaulių gripas – pasaulinio masto sąmokslas? Parašytas: Sek Gegužė 03, 2009 19:29 |
|
 |
| Užkietėjęs narys |
 |
|
Maras rašė: Aš taip ir nesupratau what's the big deal. Kiek realiai nuo kiaulių gripo mirė žmonių? 10. 100+. Mes gi visi žinom kam tokiem negalima keulienos valgyt ^^.
|
|
 |
|
 |
|
Maras
|
Pranešimo tema: Re: Kiaulių gripas – pasaulinio masto sąmokslas? Parašytas: Sek Gegužė 03, 2009 19:31 |
|
Užsiregistravo: Sek Kovas 08, 2009 14:46 Pranešimai: 872 Miestas: Terra incognita.
|
k.k.k. rašė: Maras rašė: Aš taip ir nesupratau what's the big deal. Kiek realiai nuo kiaulių gripo mirė žmonių? 10. 100+. Mes gi visi žinom kam tokiem negalima keulienos valgyt ^^. Um, kad kiek mačiau, tai tebuvo patvirtinti ligos atvejai, o ne jos aukos.
|
|
 |
|
 |
|
Meteora
|
Pranešimo tema: Re: Kiaulių gripas – pasaulinio masto sąmokslas? Parašytas: Sek Gegužė 03, 2009 19:44 |
|
|
Per kiaulieną neužsikrečiama!!! Dammit 
|
|
 |
|
 |
|
ALchemija
|
Pranešimo tema: Re: Kiaulių gripas – pasaulinio masto sąmokslas? Parašytas: Sek Gegužė 03, 2009 20:20 |
|
Užsiregistravo: Sek Sausis 15, 2006 21:07 Pranešimai: 2579 Miestas: KauNaS
|
Mes tai juokavom, kad vaziuotume i kokia Labanoro giria, pati atokiausia kampeli ir nesuktume sau smegenu visa vasara del visokiu virusu 
_________________ Aš nesu toks, koks galvoju, kad esu. Aš nesu toks, koks tu galvoji, kad aš esu. Aš esu toks, koks galvoju, kad tu galvoji, kad aš esu. A.Bleiberg ir H.Leubling
|
|
 |
|
 |
|
k.k.k.
|
Pranešimo tema: Re: Kiaulių gripas – pasaulinio masto sąmokslas? Parašytas: Sek Gegužė 03, 2009 21:44 |
|
 |
| Užkietėjęs narys |
 |
|
|
Ir rast tuščius miestus? ;D
|
|
 |
|
 |