| Autorius |
Žinutė |
|
ALchemija
|
Pranešimo tema: Re: KIŠKIS Parašytas: Pir Sausis 19, 2009 22:06 |
|
Užsiregistravo: Sek Sausis 15, 2006 21:07 Pranešimai: 2579 Miestas: KauNaS
|
Man tai butu liudna be musu zuikelio Man is tikro nesutelpa galvoj kaip galima tiek prisisvajot..
_________________ Aš nesu toks, koks galvoju, kad esu. Aš nesu toks, koks tu galvoji, kad aš esu. Aš esu toks, koks galvoju, kad tu galvoji, kad aš esu. A.Bleiberg ir H.Leubling
|
|
 |
|
 |
|
Tikasas
|
Pranešimo tema: Re: KIŠKIS Parašytas: Ant Sausis 20, 2009 13:46 |
|
 |
| Įsibėgėjantis |
 |
|
|
tavęs galėtu bijoti .. nžn išsigimėlis..
|
|
 |
|
 |
|
Black-Angel
|
Pranešimo tema: Re: KIŠKIS Parašytas: Sek Sausis 25, 2009 21:02 |
|
|
|
 |
|
T_ss - Hey
|
Pranešimo tema: Re: KIŠKIS Parašytas: Sek Sausis 25, 2009 21:52 |
|
 |
| Senbūvis |
 |
Užsiregistravo: Pir Gruodis 08, 2008 04:25 Pranešimai: 624 Miestas: Kaunas
|
|
tai matai kai kas be jo negali ;D
|
|
 |
|
 |
|
HelloNigga
|
Pranešimo tema: Re: KIŠKIS Parašytas: Pir Sausis 26, 2009 20:55 |
|
|
Nu man tai kažkoks vaikas nesusitupėjęs 9nors aš už jį ir jaunesnis, bet jo protas, tai omg..) maždaug atkeršysiu , pyktis, nors iš tikrųjų tokį tik primeti ir stengi pasirodyt kažkoks "kietas.." vienu žodžiu ką galiu pasakyt tai eminemu nebūsi 
|
|
 |
|
 |
|
TARGZ
|
Pranešimo tema: Re: KIŠKIS Parašytas: Sek Vasaris 22, 2009 15:11 |
|
 |
| Administratorius |
 |
Užsiregistravo: Sek Lapkritis 02, 2008 12:49 Pranešimai: 329 Miestas: Okiškis
|
|
 |
|
 |
|
litofcas
|
Pranešimo tema: Re: KIŠKIS Parašytas: Ant Vasaris 24, 2009 20:29 |
|
|
per google atknisau sita brieda, tai net uzsiregistravau  Kiek jum visiems metu, kad cia gincyjates dar su juo? Taigi matos 11-14 metu vaikas, dar nei nepradejo brest, svajonese gyvena. Jau is vien kaip raso galima sprest koks jo amzius:) Zodynas skurdus, monotoniskas nu kai paaugsi, atsiversi sita puslapi ir juoksies:D Arba dar variantas bus atsilikelis, nes siais technologiju laikais vis daugiau vaiku prie kompo pripuna, sis grynas pavyzdys, realybej nei zodzio gi neistartu:)
|
|
 |
|
 |
|
TARGZ
|
Pranešimo tema: Re: KIŠKIS Parašytas: Tre Vasaris 25, 2009 16:01 |
|
 |
| Administratorius |
 |
Užsiregistravo: Sek Lapkritis 02, 2008 12:49 Pranešimai: 329 Miestas: Okiškis
|
|
 |
|
 |
|
Call911
|
Pranešimo tema: Re: KIŠKIS Parašytas: Sek Kovas 01, 2009 22:38 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Rap Warrior
|
Pranešimo tema: Re: KIŠKIS Parašytas: Tre Kovas 04, 2009 16:49 |
|
Užsiregistravo: Ket Spalis 30, 2008 03:51 Pranešimai: 567 Miestas: vln
|
litofcas rašė: per google atknisau sita brieda, tai net uzsiregistravau  Kiek jum visiems metu, kad cia gincyjates dar su juo? Taigi matos 11-14 metu vaikas, dar nei nepradejo brest, svajonese gyvena. Jau is vien kaip raso galima sprest koks jo amzius:) Zodynas skurdus, monotoniskas nu kai paaugsi, atsiversi sita puslapi ir juoksies:D Arba dar variantas bus atsilikelis, nes siais technologiju laikais vis daugiau vaiku prie kompo pripuna, sis grynas pavyzdys, realybej nei zodzio gi neistartu:) as prie pc jai ka mazai kada losiu
_________________ http://www.reperiai.ucoz.com reperiu kovu turnyras 2pac create thug life , I create fire life kiskis-t1969-30.html apacioje
|
|
 |
|
 |
|
Egoistė.
|
Pranešimo tema: Re: KIŠKIS Parašytas: Ket Kovas 12, 2009 14:51 |
|
|
|
Ar, kai tau tėvai sako "Sūnau, išplauk lėkštes, sutvarkyk kambarius" jautiesi esąs tarnas?
|
|
 |
|
 |
|
Rap Warrior
|
Pranešimo tema: Re: KIŠKIS Parašytas: Ket Kovas 12, 2009 18:22 |
|
|
Egoistė. rašė: Ar, kai tau tėvai sako "Sūnau, išplauk lėkštes, sutvarkyk kambarius" jautiesi esąs tarnas? tevo neturiu...ir net nenoriu apie ji zinot o kai mama sako tai ne
_________________ http://www.reperiai.ucoz.com reperiu kovu turnyras 2pac create thug life , I create fire life kiskis-t1969-30.html apacioje
|
|
 |
|
 |
|
Rap Warrior
|
Pranešimo tema: Re: KIŠKIS Parašytas: Šeš Gegužė 16, 2009 18:20 |
|
|
|
kodeksas "Fire Life"(Ugnies Gyvenimas) 1.Visos komandos,gaujos ir kiti kovoja tik tarp pusavi(nekalti zmones negali kenteti del musu) 2.visos komandos,gaujos ir kiti stengiasi nezudyti zmoniu 3.visos komandos,gaujos ir kiti nevogia zmoniu net priesu giminaiciu 4.visos komandos,gaujos ir kiti kovoja tik su kitomis gaujomis bandomis narkomanais ir kitas nusikalteliais 5.visos komandos,gaujos ir kiti nepuls is kampo ir nesaudys is masinos lango 6.visos komandos,gaujos ir kiti nepuls jai pvz koks gaujos naris bus namie ir net nenutuoks kad ji nori uzpult 7.visos komandos,gaujos ir kiti nepuls dviesie ant vieno, tryse ant dvieju jei bus du priesai tai jus pulsyt tik dviese 8.visos komandos,gaujos ir kiti nepuls nepilnamecio jei tu esi pilnametis nepilnameciai kovos su nepilnameciais bet jai pvz vienam 12 o kitam 15 tai tas nepuls dvilikamecio arba atvirksciai 9.nepilnameciu komandos,gaujos ir kiti gales kovot tik pries savo amziaus nepilnamecius ir skirtumas gali but max 2 metais jaunesnis arba 2 metais vyresnis priesininkas 10.komandos,gaujos ir kiti gali ieiti i kitu komandu,gauju ir kitu organizaciju teritorija jai jie nenori kovoti 11.vagiai negales vogti kitu zmoniu daiktus zmones ir kt. 12.visos komandos,gaujos ir kiti nieko nesprogdins ir nenaudos detonatoriu bombu granatu ir kt. sprogstamu medziagu 13.i renginius ateje komandos,gaujos ir kiti nekovos tarpusavi nesipiks ir elgsis draugiskai su kitais 14. visos komandos,gaujos ir kiti nepuls be priezasties paprastus zmones kodeksas bus dar papildytas ka manot apie mano taisykles? kaip manot ar man pavyktu padaryt kad kokie nors nusikalteliai sutiktu su siom taisyklem? kelias mintis paemiau is 2 paco tikiuos kad taip bus nes sita jau kuriau seniai ir vakar pridejau 1 ir 5 taisykle jas paemiau is 2paco kodekso ir pastebejau kad mano kodeksas panasus i 2paco apie 2paco kodeksa suzinojau tik vakar o savo kodeksa kuriu apie 1 metus buvau biski nustebes kad kodeksai 2 paco ir mano panasus ir kad jis sukure kodeksa
|
|
 |
|
 |
|
Meteora
|
Pranešimo tema: Re: KIŠKIS Parašytas: Šeš Gegužė 16, 2009 18:29 |
|
Užsiregistravo: Sek Kovas 08, 2009 18:08 Pranešimai: 703 Miestas: Aalborg, Denmark
|
no escape rašė: tarp pusavi Sorry, bet tas visas kodeksas yra piece of crap. Bent jau man.
_________________  Forumu nepasiekiama.
|
|
 |
|
 |
|
k.k.k.
|
Pranešimo tema: Re: KIŠKIS Parašytas: Šeš Gegužė 16, 2009 18:34 |
|
 |
| Užkietėjęs narys |
 |
|
|
TU repo dievas varyk tiap ir toliau ;DDD
Kodėksas tokio pat lygio kaip anas turnyras.
|
|
 |
|
 |
|