| Autorius |
Žinutė |
|
Gaxas
|
Pranešimo tema: Krizės metu žmonės „puola“ į pažinčių portalus Parašytas: Pen Balandis 10, 2009 07:12 |
|
 |
| Viceprezidentas |
 |
Užsiregistravo: Sek Lapkritis 02, 2008 08:05 Pranešimai: 359 Miestas: Uostamiestis
|
Ekonominio sunkmečio metu pastebimas didesnis gyventojų aktyvumas registruojantis ir lankantis internetiniuose pažinčių portaluose. Šį visuomenės reiškinį bandoma paaiškinti keletu teorijų: viena jų sako, kad turėdami mažesnes pajamas, gyventojai renkasi daugiau laiko praleisti namuose, kita – kad sunkmečiu žmonėms išauga noras turėti kompanioną, dar kita teorija skelbia, kad ekonominio lėtėjimo metu vienam žmogui gyventi brangiau nei išlaidomis dalytis dviese, todėl suaktyvėja ieškojimas internetiniuose pažinčių portaluose... Plačiau: http://www.alfa.lt/straipsnis/10267618/?Krizes.metu.zmones.puola.i.pazinciu.portalus=2009-04-08_07-43Kokios jūsų nuomonės, ar lankotės dažniau?
|
|
 |
|
 |
|
MVPjasikevicius
|
Pranešimo tema: Re: Krizės metu žmonės „puola“ į pažinčių portalus Parašytas: Pen Balandis 10, 2009 07:26 |
|
 |
| Administratorius |
 |
Užsiregistravo: Šeš Liepa 30, 2005 20:01 Pranešimai: 3347 Miestas: LIETUVA
|
|
Na nežinau aš, tai nesilankau. Ko gero nesu net užsiregines nė viename na išskyrus tame one.lt bet ir tai gal į savaitę kartą užsuku.
_________________ LIETUVA! LIETUVA! LIETUVA! LIETUVA! LIETUVA! LIETUVA!
|
|
 |
|
 |
|
miurdock
|
Pranešimo tema: Re: Krizės metu žmonės „puola“ į pažinčių portalus Parašytas: Pir Balandis 13, 2009 17:42 |
|
 |
| Viceprezidentas |
 |
Užsiregistravo: Šeš Birželis 18, 2005 17:52 Pranešimai: 6034 Miestas: Kaunas
|
Jo skaičiau šitą naujieną  Šiaip kad žmonės sėdi daugiau namie ir dažniau portalus pavarto tai faktas, kaži kuo tai prisideda prie krizės problemų sprendimo 
|
|
 |
|
 |
|
Aihara
|
Pranešimo tema: Re: Krizės metu žmonės „puola“ į pažinčių portalus Parašytas: Sek Balandis 19, 2009 17:33 |
|
 |
| Senbūvis |
 |
Užsiregistravo: Pir Kovas 09, 2009 11:31 Pranešimai: 516 Miestas: Nørresundby :)
|
Turbūt visos priežastys iš karto  bet aš tik feisbuke lankaus, ir tai beveik vien tik dėl žaidimų 
|
 |
|
ALchemija
|
Pranešimo tema: Re: Krizės metu žmonės „puola“ į pažinčių portalus Parašytas: Sek Balandis 19, 2009 22:03 |
|
Užsiregistravo: Sek Sausis 15, 2006 21:07 Pranešimai: 2579 Miestas: KauNaS
|
Tai taip, nera ka veikti, sedi namie, prisiregina, taip bendrauja, su viltim o gal ir koki zmogu susiras..
_________________ Aš nesu toks, koks galvoju, kad esu. Aš nesu toks, koks tu galvoji, kad aš esu. Aš esu toks, koks galvoju, kad tu galvoji, kad aš esu. A.Bleiberg ir H.Leubling
|
|
 |
|
 |
|
miurdock
|
Pranešimo tema: Re: Krizės metu žmonės „puola“ į pažinčių portalus Parašytas: Pen Balandis 24, 2009 20:11 |
|
 |
| Viceprezidentas |
 |
Užsiregistravo: Šeš Birželis 18, 2005 17:52 Pranešimai: 6034 Miestas: Kaunas
|
susiras, normalu čia viskas 
|
|
 |
|
 |
|
Meteora
|
Pranešimo tema: Re: Krizės metu žmonės „puola“ į pažinčių portalus Parašytas: Pen Balandis 24, 2009 20:50 |
|
Užsiregistravo: Sek Kovas 08, 2009 18:08 Pranešimai: 703 Miestas: Aalborg, Denmark
|
|
Aš tai šiaip sėdžiu visokiuose myspacuose ir facebooke, kad laiką prastumt ir su draugais susisiekti, nes man absoliučiai jokios prasmės kažko ieškotis artimo, kai taip pirmyn atgal tarp šalių trankausi.
_________________  Forumu nepasiekiama.
|
|
 |
|
 |
|
Juokutė
|
Pranešimo tema: Re: Krizės metu žmonės „puola“ į pažinčių portalus Parašytas: Ant Balandis 28, 2009 05:51 |
|
 |
| Įsibėgėjantis |
 |
Užsiregistravo: Ant Kovas 17, 2009 18:19 Pranešimai: 94 Miestas: Druskininkai
|
|
Naudoju tuos portalus dažniau jau nuo tada kai iš darbo išėjau.Kadangi grįžtu,tai vėl jiems neliks laiko. Ir ne dėl to,kad sau kažko ieškotis,tiesiog šiaip laiką prastumt ir su draugais,pažįstamais pabendraut :}
_________________ Juokas juokais, bet Tu mane nervini :}p
|
|
 |
|
 |
|