| Autorius |
Žinutė |
|
Girstis
|
Pranešimo tema: turiu problema Parašytas: Ant Gruodis 08, 2009 22:23 |
|
|
|
Nezinojau ar cia patalpinti ar kitoje srityje,tad cia patalpinau.Tai va turiu problema man 17 metu,ir kai keiciu mokykla pastebejau kad visur tas pats nutinka...Visur merginom pradzioj mokslo metu patinku (na isvaizda nesiskundziu) poto net nebeziuri,zinau kad esu grazus bet nezinau del ko jos nebeziuri...Draugauju su moksliuku ir turiu keleta kompleksu bijau merginos uzkalbinti,ar jei ji uzkalbina pasimetu ir apsijuokiu.Esu rimtas "tylenis" klaseje... Ir noriu jusu paklausti gal taip kam panasiai irgi buvo??? ar merginos nebeziuri ir nepatinku kad tylenis esu ir kad su moksliuku draugauju??? dekui.
|
|
 |
|
 |
|
Meteora
|
Pranešimo tema: Re: turiu problema Parašytas: Ant Gruodis 08, 2009 23:03 |
|
Užsiregistravo: Sek Kovas 08, 2009 18:08 Pranešimai: 703 Miestas: Aalborg, Denmark
|
|
Mano nuomone, tau tiesiog reikia labiau pasitikėti savimi ir bandyti bendrauti ne tik su "moksliuku", bet ir su kitais klasiokais/klasiokėm. Nebijok! jei sakai, kad turi neblogą išvaizdą, tai čia tik privalumas ir pliusas prie pasitikėjimo savimi.
_________________  Forumu nepasiekiama.
|
|
 |
|
 |
|
Maras
|
Pranešimo tema: Re: turiu problema Parašytas: Tre Gruodis 09, 2009 00:28 |
|
Užsiregistravo: Sek Kovas 08, 2009 14:46 Pranešimai: 872 Miestas: Terra incognita.
|
|
Lengva, Meteora, pasakyti: „nebijok“. Pasakysiu taip - jeigu tau taip svarbu būti populiariam merginų tarpe, tai tyla nebus gera byla. Tai tinka tokiems, kurių skonis išrankesnis ir reikalavimai santykiams kiek kitokie. Žodžiu, akivaizdžiai ne tau. Jeigu rūpiniesi savo išvaizda ir dar gamta šį bei tą atseikėjo, natūralu, kad susilaukei dėmesio, bet ramiai sėdėdamas ir slėpdamasis po drovumo šydu klaidingai leidai joms suprasti, kad klasės merginos tau nėra įdomios. Peršasi labai elementari išvada - jei jos tau yra įdomios, tai rodyk dėmesį. Patikėk, meilė tarp bendraklasių yra labai, labai nevykęs dalykas, nevykęs dalykas tai net tarp paralelinių klasių moksleivių, todėl dėmesį geriau rodyk draugišką. Pasisiūlyk padėti, paaiškinti, užkalbink dėl „klasės reikalų“ ir panašiai - tai visiškai neįpareigojantys dalykai, kurie leis tau susivokti, kad niekas tau neįkąs. Padrąsėsi, galėsi taukšti ir kitokiomis temomis, be to, busi davęs suprasti, kad nori bendrauti, todėl dažniau kalbins ir tave patį.
|
|
 |
|
 |
|
ALchemija
|
Pranešimo tema: Re: turiu problema Parašytas: Tre Gruodis 09, 2009 01:12 |
|
Užsiregistravo: Sek Sausis 15, 2006 21:07 Pranešimai: 2579 Miestas: KauNaS
|
Net ir pridurti nebera ka Jei esi tylus ir ramus tai yra gerai, bet kol nebijai zmoniu. Santurumas rimtom (tai nereiskia, kad nuobodziom) merginom, manau, visada patinka, bet ne uzsidarymas. Laikui begant is to islipsi. Mokykla isvis dzin, greit baigsis tos kancios, mokysies univere, ten bus visaaaai kitaip, pasijusi asmenybe ir bus drasiau
_________________ Aš nesu toks, koks galvoju, kad esu. Aš nesu toks, koks tu galvoji, kad aš esu. Aš esu toks, koks galvoju, kad tu galvoji, kad aš esu. A.Bleiberg ir H.Leubling
|
|
 |
|
 |
|
Aihara
|
Pranešimo tema: Re: turiu problema Parašytas: Tre Gruodis 09, 2009 12:44 |
|
 |
| Senbūvis |
 |
Užsiregistravo: Pir Kovas 09, 2009 11:31 Pranešimai: 516 Miestas: Nørresundby :)
|
Na, klausimas vienintelis - ar tau tos klasiokės patinka? Jei esi "moksliukas", o jos "fyfutės", tai gal ir geriau, kad nesusidraugaujat. Draugaut vien dėl to, kad taip yra "kieta", yra tiesiog absurdas. Bet jei kuri nors iš jų tau patinka, sutampa charakteriai ir pomėgiai - tai tada teks giliai įkvėpti oro ir eit kabint  Svarbu suprast, kad jei vengsi bendraut, tai gali būt neteisingai interpretuojama kaip pasikėlimas. "Laužt" iš savęs kažką kas nesi - irgi bloga idėja, nes pats jausies blogai ir ar priedo merginą apgaudinėsi. Kitaip tariant, atsipalaiduok ir būk savimi. Niekas nėra tobulas, taigi jei ir apsikvailinsi laiks nuo laiko, nereikia savęs dėl to graužt. O ir šiaip dėl mergų patariu neskubėt - tokiam amžiuj daugumai (nors visada pasitaiko malonių išimčių) vaikinas yra tiesiog tam tikras "statuso" ženklas. Aišku, niekas nedraudžia būt tiesiog draugais, bet tikrai neverta pradėt kažko rimtesnio. Be to, Maras gerą patarimą davė 
|
 |
|
Maras
|
Pranešimo tema: Re: turiu problema Parašytas: Tre Gruodis 09, 2009 16:44 |
|
Užsiregistravo: Sek Kovas 08, 2009 14:46 Pranešimai: 872 Miestas: Terra incognita.
|
|
Aihara, kai kalbi apie tai, kas buvo tavo laikais, turėk omeny, jog dabar taip vyksta su bent pora metų jaunesniais. Škias, jeigu vaikinas buvo statuso ženklas šešiolikametėms, tai dabar vaikinas yra statuso ženklas keturiolikametėms, o vyresnės žiūri jau kitaip.
|
|
 |
|
 |
|
Tulip
|
Pranešimo tema: Re: turiu problema Parašytas: Ket Gruodis 10, 2009 19:27 |
|
Užsiregistravo: Tre Gruodis 02, 2009 12:13 Pranešimai: 10 Miestas: Vilnius
|
Pritariu Marui 
|
|
 |
|
 |
|
Girstis
|
Pranešimo tema: Re: turiu problema Parašytas: Ket Gruodis 10, 2009 22:12 |
|
|
|
Tai stai kame problema? as 10-toje klaseje o panos tikriausiai ziuri i vyresnius,o as kaip 2 metus tylenis tia demesys dingo...
|
|
 |
|
 |
|
Maras
|
Pranešimo tema: Re: turiu problema Parašytas: Pen Gruodis 11, 2009 01:19 |
|
|
|
 |
|
 |
|
ArtOfBlood
|
Pranešimo tema: Re: turiu problema Parašytas: Pir Gruodis 14, 2009 11:41 |
|
|
|
Būdamas labai iškalbingu tik pabloginsi savo gyvenimo būdą. Iš patirties sakau.
Neieškok visų problemų savyje, gal jos taip pat kaip Tu drovisi.
|
|
 |
|
 |
|
DonataSs
|
Pranešimo tema: Re: turiu problema Parašytas: Šeš Gruodis 19, 2009 18:15 |
|
 |
| Narys |
 |
|
Zadejau ir as kazka pasakyt.Bet po jusu pasisakimu ziuriu kad nebera ir ka sakyti. 
|
|
 |
|
 |
|
miurdock
|
Pranešimo tema: Re: turiu problema Parašytas: Pen Vasaris 05, 2010 21:01 |
|
 |
| Viceprezidentas |
 |
Užsiregistravo: Šeš Birželis 18, 2005 17:52 Pranešimai: 6034 Miestas: Kaunas
|
Manau dažnai tokiose situacijose padeda kitų elgesio stebėjimas  Pažiūri kaip elgiasi, supranti, kas gerai, kas ne, tada taip kaip priimtiniau tau elgiesi ir pats 
|
|
 |
|
 |
|