| Autorius |
Žinutė |
|
MVPjasikevicius
|
Pranešimo tema: Lietuva nedalyvaus „Eurovizijoje“ Parašytas: Ket Gruodis 17, 2009 16:53 |
|
 |
| Administratorius |
 |
Užsiregistravo: Šeš Liepa 30, 2005 20:01 Pranešimai: 3273 Miestas: LIETUVA
|
Cituoti: Visų mokesčių mokėtojų išlaikoma Lietuvos televizija dar neatėjus Kalėdoms jau žarstosi dovanomis – viešai paskelbta, kad Lietuva atsisakė dalyvauti kitąmet Norvegijos sostinėje Osle vyksiančiame „Eurovizijos“ dainų konkurse.
Tai jau antroji nacionalinio transliuotojo dovana tautiečiams – šiemet Lietuva nedalyvavo ir vaikų „Eurovizijos“ konkurse, nors praėjusiais metais dainininkė Eglė Jurgaitytė užėmė net trečiąją vietą.
Metų muzikiniu įvykiu laikoma „Eurovizija“ pritraukia didelį žiūrovų dėmesį, apie konkursą ir jame dalyvaujančius atlikėjus nuolat kalbama muzikiniame pasaulyje, be to, valstybė gali save reklamuoti visoje Europoje. Ir visa tai Lietuvai atsieina apie 300 tūkst. Lt (į ją įeina pasiruošimas, transliacijos ir nežinia ko į konkursą važiuojančios televizijos darbuotojų delegacijos išlaikymas). Tokių pinigų Lietuvos televizija teigia neturinti.
šaltinis: balsas.lt nėra ir nereikia bravo  vistiek ta eurovizija jokios naudos neduoda, nes kaip visada išsiunčiam balvonus ir tiek, tad sprendimas puikus.
_________________ LIETUVA! LIETUVA! LIETUVA! LIETUVA! LIETUVA! LIETUVA!
|
|
 |
|
 |
|
Maras
|
Pranešimo tema: Re: Lietuva nedalyvaus „Eurovizijoje“ Parašytas: Ket Gruodis 17, 2009 19:38 |
|
Užsiregistravo: Sek Kovas 08, 2009 14:46 Pranešimai: 824 Miestas: Terra incognita.
|
|
Pf, o tipo negalėtų leisti važiuoti bet kam, kas tik sutiktų sumokėti, pavyzdžiui, 100k? :D
|
|
 |
|
 |
|
MVPjasikevicius
|
Pranešimo tema: Re: Lietuva nedalyvaus „Eurovizijoje“ Parašytas: Ket Gruodis 17, 2009 22:24 |
|
 |
| Administratorius |
 |
|
Maras rašė: Pf, o tipo negalėtų leisti važiuoti bet kam, kas tik sutiktų sumokėti, pavyzdžiui, 100k?  ta prasme bet kokį liaušį kas tik turi pinigų? ;D kad ir grupę Romanovas ir ko ;DD man tai nesvarbu, ar dalyvaus ar ne, bet manau tada būtų daug nepatenkintu tokia sistema ;D
|
|
 |
|
 |
|
Maras
|
Pranešimo tema: Re: Lietuva nedalyvaus „Eurovizijoje“ Parašytas: Ket Gruodis 17, 2009 22:26 |
|
Užsiregistravo: Sek Kovas 08, 2009 14:46 Pranešimai: 824 Miestas: Terra incognita.
|
|
Yra daug nepatenkintų visokiomis sistemomis, koks skirtumas. Vis tiek, spėju, rezultatas būtų ne ką prastesnis nei būna dabar.
|
|
 |
|
 |
|
MVPjasikevicius
|
Pranešimo tema: Re: Lietuva nedalyvaus „Eurovizijoje“ Parašytas: Ket Gruodis 17, 2009 22:32 |
|
 |
| Administratorius |
 |
|
Blogiau jau ir negali būti 
|
|
 |
|
 |
|
Maras
|
Pranešimo tema: Re: Lietuva nedalyvaus „Eurovizijoje“ Parašytas: Ket Gruodis 17, 2009 22:34 |
|
|
|
Už 4Fun tikrai nebegali. Pamenu daugumą mūsų Eurovizijos dainų, bet jų - nė velnio.
|
|
 |
|
 |
|
MVPjasikevicius
|
Pranešimo tema: Re: Lietuva nedalyvaus „Eurovizijoje“ Parašytas: Ket Gruodis 31, 2009 15:49 |
|
 |
| Administratorius |
 |
|
Cituoti: Lietuva dalyvaus „Eurovizijos” dainų konkurse
Paskutinę 2009 metų dieną LRT ir AB “Teo LT” pasirašė ketinimų protokolą, kuris atveria galimybę LRT dalyvauti 2010 metų „Eurovizijos” dainų konkurse Norvegijoje. „Tai puiki naujametė dovana „Eurovizijos” dainų konkurso gerbėjams ir LRT visų žiūrovų vardu dėkoja partneriams, kurių dėka galėsime dalyvauti šiame Lietuvą garsinančiame renginyje. Tai bus ypač svarbu 2010 metais, minint Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dvidešimtmetį”, - sakė LRT generalinis direktorius Audrius Siaurusevičius.
„Eurovizijos” atrankos konkursą LRT planuoja surengti 2010 m. vasario mėnesį.
Daugiau informacijos apie LRT dalyvavimą „Eurovizijos” dainų konkurse ir 2010 metų LTV programų tinklelio naujienas bus paskelbta spaudos konferencijoje sausio 6 d.
delfi.lt vis dėlto dalyvausim :/
|
|
 |
|
 |
|
miurdock
|
Pranešimo tema: Re: Lietuva nedalyvaus „Eurovizijoje“ Parašytas: Ket Gruodis 31, 2009 17:08 |
|
 |
| Viceprezidentas |
 |
Užsiregistravo: Šeš Birželis 18, 2005 17:52 Pranešimai: 5994 Miestas: Kaunas
|
Nebus kam dalyvaut galiu pasakyt  Išsiųsim vėl kokį KĮŽ dalyvį  Visi profai būtų ilgesnį laiką kūrę dainą, ilgiau brandinę ir daugiau investavę į dainą  O dabar.. laiko vos koks mėnuo geriausiu atveju iki atrankų pradžios kai jau daina turi būti paruošta pilnai
|
|
 |
|
 |
|
Maras
|
Pranešimo tema: Re: Lietuva nedalyvaus „Eurovizijoje“ Parašytas: Pen Sausis 01, 2010 15:46 |
|
|
|
Tu perskaitai antrą kartą tai, ką parašai? Atkreipk dėmesį, kada pareiškė, jog nedalyvausim. Jeigu žmogus rimtai kūrė dainą, iki tol ji jau buvo sukurta ar beveik sukurta. Tas nedalyvausim tarpas tebuvo koks mėnuo, per tą laiką nieko nelaimėsi.
|
|
 |
|
 |
|
miurdock
|
Pranešimo tema: Re: Lietuva nedalyvaus „Eurovizijoje“ Parašytas: Pen Sausis 01, 2010 21:52 |
|
 |
| Viceprezidentas |
 |
Užsiregistravo: Šeš Birželis 18, 2005 17:52 Pranešimai: 5994 Miestas: Kaunas
|
Na bet gal tas laikas ir suvėlė planus atlikėjams kurie jau kažką brandino 
|
|
 |
|
 |
|
Maras
|
Pranešimo tema: Re: Lietuva nedalyvaus „Eurovizijoje“ Parašytas: Pen Sausis 01, 2010 22:54 |
|
|
|
Nepakankamai rimtai brandino, reiškia.
|
|
 |
|
 |
|
MVPjasikevicius
|
Pranešimo tema: Re: Lietuva nedalyvaus „Eurovizijoje“ Parašytas: Ket Kovas 04, 2010 23:50 |
|
 |
| Administratorius |
 |
|
|
Į „Euroviziją“ Lietuvai atstovauti siunčiame „InCulto”
|
|
 |
|
 |
|
Maras
|
Pranešimo tema: Re: Lietuva nedalyvaus „Eurovizijoje“ Parašytas: Pen Kovas 05, 2010 06:35 |
|
|
|
Taip ir reikia tai Pilvelytei.
|
|
 |
|
 |
|
ALchemija
|
Pranešimo tema: Re: Lietuva nedalyvaus „Eurovizijoje“ Parašytas: Pen Kovas 05, 2010 12:58 |
|
Užsiregistravo: Sek Sausis 15, 2006 21:07 Pranešimai: 2523 Miestas: KauNaS
|
Priedainis is tiesu linksmas, bet daugiau tai nezinau kas ten gero Turetu pasistengti kazka idomaus parodyti.
_________________ Aš nesu toks, koks galvoju, kad esu. Aš nesu toks, koks tu galvoji, kad aš esu. Aš esu toks, koks galvoju, kad tu galvoji, kad aš esu. A.Bleiberg ir H.Leubling
|
|
 |
|
 |
|
Maras
|
Pranešimo tema: Re: Lietuva nedalyvaus „Eurovizijoje“ Parašytas: Pen Kovas 05, 2010 13:15 |
|
|
|
Retorinis klausimas: Ar buvo iš ko rinktis?
|
|
 |
|
 |
|