| Autorius |
Žinutė |
|
MVPjasikevicius
|
Pranešimo tema: Re: Lietuva nedalyvaus „Eurovizijoje“ Parašytas: Pen Kovas 05, 2010 15:16 |
|
 |
| Administratorius |
 |
Užsiregistravo: Šeš Liepa 30, 2005 20:01 Pranešimai: 3347 Miestas: LIETUVA
|
Maras rašė: Retorinis klausimas: Ar buvo iš ko rinktis? jeigu buvo daugiau nei du dalyviai, vadinasi buvo iš ko rinktis ;] man visiškais nesvarbu kas važiuoja.
_________________ LIETUVA! LIETUVA! LIETUVA! LIETUVA! LIETUVA! LIETUVA!
|
|
 |
|
 |
|
Maras
|
Pranešimo tema: Re: Lietuva nedalyvaus „Eurovizijoje“ Parašytas: Šeš Kovas 06, 2010 19:13 |
|
Užsiregistravo: Sek Kovas 08, 2009 14:46 Pranešimai: 872 Miestas: Terra incognita.
|
|
Esmė tame, jog vieninteliai InCulto suvokė, ką mes galime siųsti į Euroviziją. Visi kiti - ne. Užtai ir nebuvo iš ko rinktis.
|
|
 |
|
 |
|
MVPjasikevicius
|
Pranešimo tema: Re: Lietuva nedalyvaus „Eurovizijoje“ Parašytas: Šeš Kovas 06, 2010 22:15 |
|
 |
| Administratorius |
 |
|
Maras rašė: Esmė tame, jog vieninteliai InCulto suvokė, ką mes galime siųsti į Euroviziją. Visi kiti - ne. Užtai ir nebuvo iš ko rinktis. ir ką jie suvokė, ko kiti nesugebėjo?
|
|
 |
|
 |
|
ALchemija
|
Pranešimo tema: Re: Lietuva nedalyvaus „Eurovizijoje“ Parašytas: Šeš Kovas 06, 2010 23:30 |
|
Užsiregistravo: Sek Sausis 15, 2006 21:07 Pranešimai: 2579 Miestas: KauNaS
|
Apsimesiu, kad nezinau, ka reiskia retorinis ir atsakysiu - nelabai Nebent to bachuraicio, kur ismete uz taisykliu pazeidima, arba Pilvelytes
_________________ Aš nesu toks, koks galvoju, kad esu. Aš nesu toks, koks tu galvoji, kad aš esu. Aš esu toks, koks galvoju, kad tu galvoji, kad aš esu. A.Bleiberg ir H.Leubling
|
|
 |
|
 |
|
Maras
|
Pranešimo tema: Re: Lietuva nedalyvaus „Eurovizijoje“ Parašytas: Sek Kovas 07, 2010 00:25 |
|
Užsiregistravo: Sek Kovas 08, 2009 14:46 Pranešimai: 872 Miestas: Terra incognita.
|
|
Iš visos Pilvelytės dainos teatsimenu vieną žodį ir tą patį ji labai ausį rėžiančiai rėkė. Gal pora šokėjų būtų kiek pataisę reikalą, tačiau man asmeniškai šimtą kartų geriau atrodė trečios vietos laimėtoja. Ir balsas geresnis. Ką suvokė InCulto? Kad reikia šou. Pop šou.
|
|
 |
|
 |
|
Aihara
|
Pranešimo tema: Re: Lietuva nedalyvaus „Eurovizijoje“ Parašytas: Ket Kovas 25, 2010 11:24 |
|
 |
| Senbūvis |
 |
Užsiregistravo: Pir Kovas 09, 2009 11:31 Pranešimai: 516 Miestas: Nørresundby :)
|
Na va, pažiūrėjau InCulto dainos klipą. Galiu pasakyti, kad man patiko  tiek daina, tiek klipas. Vietos eurovizije prognozuoti negaliu, nes tai pernelyg nenuspėjama  bet priedainis įstrigo - kas yra labai gerai.
|
 |
|
MVPjasikevicius
|
Pranešimo tema: Re: Lietuva nedalyvaus „Eurovizijoje“ Parašytas: Ket Kovas 25, 2010 20:02 |
|
 |
| Administratorius |
 |
|
|
o man atvirkščiai, priedainis jokio įspūdžio nepaliko ir jei reiktų pakartot, tai tikrai nepakartočiau....
|
|
 |
|
 |
|
Maras
|
Pranešimo tema: Re: Lietuva nedalyvaus „Eurovizijoje“ Parašytas: Ket Balandis 01, 2010 15:46 |
|
|
MVPjasikevicius rašė: o man atvirkščiai, priedainis jokio įspūdžio nepaliko ir jei reiktų pakartot, tai tikrai nepakartočiau.... O kurio atrankos dalyvio priedainį pakartotum? Tą vieną Pilvelytės žodį? :))
|
|
 |
|
 |
|
MVPjasikevicius
|
Pranešimo tema: Re: Lietuva nedalyvaus „Eurovizijoje“ Parašytas: Ket Balandis 01, 2010 15:56 |
|
 |
| Administratorius |
 |
|
Maras rašė: MVPjasikevicius rašė: o man atvirkščiai, priedainis jokio įspūdžio nepaliko ir jei reiktų pakartot, tai tikrai nepakartočiau.... O kurio atrankos dalyvio priedainį pakartotum? Tą vieną Pilvelytės žodį?  ) o taip ;]
|
|
 |
|
 |
|
Maras
|
Pranešimo tema: Re: Lietuva nedalyvaus „Eurovizijoje“ Parašytas: Ket Balandis 01, 2010 16:13 |
|
|
|
Bet tai - ne visas jos priedainis. :)
|
|
 |
|
 |
|
MVPjasikevicius
|
Pranešimo tema: Re: Lietuva nedalyvaus „Eurovizijoje“ Parašytas: Ket Balandis 01, 2010 16:15 |
|
 |
| Administratorius |
 |
|
Maras rašė: Bet tai - ne visas jos priedainis.  bet pagrindinė dalis :] kuri lengviau įsimina, nei inculto...
|
|
 |
|
 |
|
Maras
|
Pranešimo tema: Re: Lietuva nedalyvaus „Eurovizijoje“ Parašytas: Ket Balandis 01, 2010 16:20 |
|
|
|
Dėl to žmonėms ir patinka visokios Lady Gaga'os...
|
|
 |
|
 |
|
MVPjasikevicius
|
Pranešimo tema: Re: Lietuva nedalyvaus „Eurovizijoje“ Parašytas: Pen Balandis 02, 2010 15:15 |
|
 |
| Administratorius |
 |
|
Maras rašė: Dėl to žmonėms ir patinka visokios Lady Gaga'os... o eurovizija būtent ir skirta žmonėms, o ne gyvuliams :]
|
|
 |
|
 |
|
ALchemija
|
Pranešimo tema: Re: Lietuva nedalyvaus „Eurovizijoje“ Parašytas: Pen Balandis 02, 2010 21:38 |
|
Užsiregistravo: Sek Sausis 15, 2006 21:07 Pranešimai: 2579 Miestas: KauNaS
|
MVPjasikevicius rašė: Maras rašė: Dėl to žmonėms ir patinka visokios Lady Gaga'os... o eurovizija būtent ir skirta žmonėms, o ne gyvuliams :] 
_________________ Aš nesu toks, koks galvoju, kad esu. Aš nesu toks, koks tu galvoji, kad aš esu. Aš esu toks, koks galvoju, kad tu galvoji, kad aš esu. A.Bleiberg ir H.Leubling
|
|
 |
|
 |
|
Maras
|
Pranešimo tema: Re: Lietuva nedalyvaus „Eurovizijoje“ Parašytas: Pir Balandis 05, 2010 21:46 |
|
|
MVPjasikevicius rašė: Maras rašė: Dėl to žmonėms ir patinka visokios Lady Gaga'os... o eurovizija būtent ir skirta žmonėms, o ne gyvuliams :] Nesupratai esmės. Tarp kitko, tobulai situacijai tinkanti citata: "A person is smart. People are dumb, panicky dangerous animals and you know it."
|
|
 |
|
 |
|