| Autorius |
Žinutė |
|
naujas
|
Pranešimo tema: SEX tryse... Parašytas: Ant Rugsėjis 13, 2005 12:37 |
|
Užsiregistravo: Pen Rugsėjis 02, 2005 12:30 Pranešimai: 347 Miestas: Kaunas
|
Na berniukai ir mergaites, pasipasakokit ar patiktu jums seksas tryse? Tarkim du vaikinai ir mergina, arba dvi merginos ir vaikinas. Ka manote apie toki seksa?  asmeniskai as, tai gal ir noreciau pabandyti kazka panasaus, na net nezinau.. 
_________________ Geriu kas dega, isskyrus malkas ir anglis...
|
|
 |
|
 |
|
karlas
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Rugsėjis 13, 2005 13:47 |
|
Užsiregistravo: Šeš Liepa 16, 2005 20:41 Pranešimai: 141 Miestas: alytus
|
|
_________________ Doll-Dagga, Buzz-Buzz Ziggety-Zag
|
|
 |
|
 |
|
miurdock
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Rugsėjis 13, 2005 14:10 |
|
 |
| Viceprezidentas |
 |
Užsiregistravo: Šeš Birželis 18, 2005 17:52 Pranešimai: 6034 Miestas: Kaunas
|
|
 |
|
 |
|
naujas
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Rugsėjis 13, 2005 14:56 |
|
|
|
gal draugu rate butu ir paprasciau, bet siaip nemazai yra poru kurios iesko butent trecio asmens tokiems santykiams..
|
|
 |
|
 |
|
Lana
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Rugsėjis 13, 2005 18:06 |
|
Užsiregistravo: Ket Liepa 07, 2005 12:24 Pranešimai: 343 Miestas: Londonas
|
Seksas tryse yra gerai, kai pora jau viska yra isbande ir visa tai nusibode, kai buvimas dviese issemtas ir nusibodes, tada ir ieskoma trecio, dazniausiai merginos. Manau, tai gera ideja, jei vyrui kyla mintys eiti i sona, tai kad pagunda dar labiau nesustipretu, galima ir toki dalyka isbandyti. Manau, tam reikia labai didelio pasitikejimo vienas kitu, jei sugebi atiduoti savo zmogu kitam, zinodamas, kad nuo to jis tik dar labiau tave myles.
Siame forume renkasi pakankamai jauni zmones, nemanau, kad tokiam amziui tai turetu buti aktualu, na, nebent kaip nuotykis. Kazin, Naujas, jei tau dabar pasisiulytu dvi patyrusios mergickos- kazin ar susitvarkytum su dviem is karto? O vienos negana? Ar tave labiau domintu variantas 1 mergina- du vaikinai? 
_________________ As nugalesiu pasauli, kol jis nenugalejo manes.
|
|
 |
|
 |
|
S-A-N-T-U-L-I-A
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Rugsėjis 13, 2005 21:08 |
|
Užsiregistravo: Ket Liepa 14, 2005 18:02 Pranešimai: 585 Miestas: LT viduriukas
|
waje..as dar nepilnamete..kas cia per temos...geriua jau butu parasyta n-18
_________________ Prašau pakviesk mane vardu, tuo pačiu šiltu balsu ir saulei leidžiantis jūron kils aukštai-dviejų žmonių jausmai...
|
|
 |
|
 |
|
Lana
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Rugsėjis 13, 2005 23:43 |
|
Užsiregistravo: Ket Liepa 07, 2005 12:24 Pranešimai: 343 Miestas: Londonas
|
S-A-N-T-U-L-I-A rašė: waje..as dar nepilnamete..kas cia per temos...geriua jau butu parasyta n-18
Na, nemanau, kad zmogus tokioms temoms gali buti per jaunas. Juk nesiulom to is karto bandyti. Cia tik diskutuojam. Jei tau tai kardinaliai butu neriimtina, taip ir galetum parasyti. O kodel taip baidaisi visu suaugusiems skirtu temu? Moralines nuostatos?
_________________ As nugalesiu pasauli, kol jis nenugalejo manes.
|
|
 |
|
 |
|
naujas
|
Pranešimo tema: Parašytas: Tre Rugsėjis 14, 2005 08:53 |
|
|
Lana rašė: Seksas tryse yra gerai, kai pora jau viska yra isbande ir visa tai nusibode, kai buvimas dviese issemtas ir nusibodes, tada ir ieskoma trecio, dazniausiai merginos. Manau, tai gera ideja, jei vyrui kyla mintys eiti i sona, tai kad pagunda dar labiau nesustipretu, galima ir toki dalyka isbandyti. Manau, tam reikia labai didelio pasitikejimo vienas kitu, jei sugebi atiduoti savo zmogu kitam, zinodamas, kad nuo to jis tik dar labiau tave myles. Siame forume renkasi pakankamai jauni zmones, nemanau, kad tokiam amziui tai turetu buti aktualu, na, nebent kaip nuotykis. Kazin, Naujas, jei tau dabar pasisiulytu dvi patyrusios mergickos- kazin ar susitvarkytum su dviem is karto? O vienos negana? Ar tave labiau domintu variantas 1 mergina- du vaikinai? 
Geras klausimas  is tikro tai net bijociau pradeti kazka tokio su dviem merginom. Manau, kad pritruktu jegu  1 variantas priimtinesnis. Pakanka ir tos vienos, bet kazka naujo isbandyti gal ir noretusi. Nesakau, kad visame sitame turetu dalyvauti zmona, bet draugu rate, kodel gi ne
|
|
 |
|
 |
|
trancegirl
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ket Rugpjūtis 17, 2006 20:09 |
|
Užsiregistravo: Pen Rugpjūtis 04, 2006 18:03 Pranešimai: 1435 Miestas: ...
|
miurdock rašė: Na a� tikiu, kad tokiu sex galėtų u˛siimti tik kokie 3 pa˛įstami ar draugai, bet tikrai ne pora ir dar koks trečias asmuo  Nes kitokiu atveju tai gali i�skirti porą...
Bet zinok, taip dazniausiai ir daro 
|
|
 |
|
 |
|
ALchemija
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pir Sausis 22, 2007 23:50 |
|
Užsiregistravo: Sek Sausis 15, 2006 21:07 Pranešimai: 2579 Miestas: KauNaS
|
Kai isbandysiu papasakosiu Labai amoralu man tai neatrodo, bet siaip užtenka gi vieno savo mylimo žmogaus, tačiau jei labai norima iš sekso padaryti žaidimą tai prašau.. būdų prigalvota lyg soties.
_________________ Aš nesu toks, koks galvoju, kad esu. Aš nesu toks, koks tu galvoji, kad aš esu. Aš esu toks, koks galvoju, kad tu galvoji, kad aš esu. A.Bleiberg ir H.Leubling
Paskutinį kartą redagavo ALchemija Tre Gruodis 23, 2009 09:59. Iš viso redaguota 2 kartus.
|
|
 |
|
 |
|
crazy_girl~~~
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ket Sausis 25, 2007 18:15 |
|
|
|
na nežinau kaip tas sex tryse...vienu kampu ziurint gerai,kitu-ka zinau...
|
|
 |
|
 |
|
naujas
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Vasaris 20, 2007 00:13 |
|
|
crazy_girl~~~ rašė: na nežinau kaip tas sex tryse...vienu kampu ziurint gerai,kitu-ka zinau...
opa! va cia tai jau idomu, kalbi kai tikra zinove  o jeigu rimtai tai noretusi suzinoti tavo nuomone kodel vienu kampu ziurint gerai o kitu ne? Na kas liecia geri, tai cia viskas kaip ir aisku  bet kame tas blogumas... o gal geriau tiktu sakyti nepriimtinumas katalikiskam zmogui...
|
|
 |
|
 |
|
trancegirl
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Vasaris 20, 2007 17:04 |
|
Užsiregistravo: Pen Rugpjūtis 04, 2006 18:03 Pranešimai: 1435 Miestas: ...
|
|
Tarp kitko, jei tai pora pasikviecia "pagalboj" dar viena, tai blogybe yra ta, kad gali pora issiskirti.
|
|
 |
|
 |
|
Rap Warrior
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ket Spalis 30, 2008 08:09 |
|
Užsiregistravo: Ket Spalis 30, 2008 03:51 Pranešimai: 567 Miestas: vln
|
Lana rašė: S-A-N-T-U-L-I-A rašė: waje..as dar nepilnamete..kas cia per temos...geriua jau butu parasyta n-18 Na, nemanau, kad zmogus tokioms temoms gali buti per jaunas. Juk nesiulom to is karto bandyti. Cia tik diskutuojam. Jei tau tai kardinaliai butu neriimtina, taip ir galetum parasyti. O kodel taip baidaisi visu suaugusiems skirtu temu? Moralines nuostatos?
nu cia juk nerodo nuotrauku nuogu ko cia statyt n-18 neturiu supratimo
_________________ http://www.reperiai.ucoz.com reperiu kovu turnyras 2pac create thug life , I create fire life kiskis-t1969-30.html apacioje
|
|
 |
|
 |
|
ALchemija
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pen Spalis 31, 2008 01:10 |
|
Užsiregistravo: Sek Sausis 15, 2006 21:07 Pranešimai: 2579 Miestas: KauNaS
|
|
Nes budamas 13 neturi ka protingo pasakyti sia tema.
_________________ Aš nesu toks, koks galvoju, kad esu. Aš nesu toks, koks tu galvoji, kad aš esu. Aš esu toks, koks galvoju, kad tu galvoji, kad aš esu. A.Bleiberg ir H.Leubling
|
|
 |
|
 |
|