| Autorius |
Žinutė |
|
Meteora
|
Pranešimo tema: Re: Šiandien aš... Parašytas: Sek Gruodis 13, 2009 18:47 |
|
Užsiregistravo: Sek Kovas 08, 2009 18:08 Pranešimai: 703 Miestas: Aalborg, Denmark
|
|
Kelias valandas slampinėjom po parduotuves, po to žiūrėjau Die Hard: With A Vengeance ir vakare gavau siaubingą galvos skausmą.
_________________  Forumu nepasiekiama.
|
|
 |
|
 |
|
beforesunrise
|
Pranešimo tema: Re: Šiandien aš... Parašytas: Pir Gruodis 14, 2009 17:39 |
|
Užsiregistravo: Ket Gegužė 28, 2009 21:52 Pranešimai: 166 Miestas: Kaunas.
|
|
Pagaliau radau su kuo pabaigt tą vermutą, ką ir padariau. O šiaip, visądien tokia įšėjus esu. Tik nežinau, čia dėl to, kad per dvi paras miegojau septynias valandas (o man tiek neužtenka ir vienai) ar kad, kaip visad, kažkokia pasimetus savo gyvenime.
_________________ visi mes tik žaidžiam, kad esam tikri.
|
|
 |
|
 |
|
Maras
|
Pranešimo tema: Re: Šiandien aš... Parašytas: Pir Gruodis 14, 2009 17:41 |
|
Užsiregistravo: Sek Kovas 08, 2009 14:46 Pranešimai: 872 Miestas: Terra incognita.
|
|
Kiek patobulinom mano rolę, dėl to jaučiuosi geriau. Bet dėl to, jog už lango - žiema, noriu miego, tad teks švaistyti/aukoti laiką, kurį galėčiau skirti chemijai. Ghr.
|
|
 |
|
 |
|
rainbows
|
Pranešimo tema: Re: Šiandien aš... Parašytas: Pir Gruodis 14, 2009 20:15 |
|
 |
| Dažnas narys |
 |
|
|
ąąąąą, ooooo, dar nereikėjo sniego. ryte kapojau mažučiais žingsniukais (pavėlavau), o grįždama čiuožinėjau visą kelią.
_________________ are you such a dreamer to put the world to rights I'll stay home forever where two and two always makes a five
|
|
 |
|
 |
|
Maras
|
Pranešimo tema: Re: Šiandien aš... Parašytas: Ant Gruodis 15, 2009 02:57 |
|
Užsiregistravo: Sek Kovas 08, 2009 14:46 Pranešimai: 872 Miestas: Terra incognita.
|
|
Labai erzina faktas, kad parašyti anglišką/vokišką ir gal net rusišką rašinį yra lengviau nei sumegzti lietuvišką dėstymo pastraipą. Nors čia turbūt dėl to, jog mokytoja nesivargina duoti konkrečios temos ir manydama, jog leidžia mums saviraiškos laisvę, iš tikrųjų galutinai supainioja savo nuorodomis/užuominomis, dėl ko dalis parašo ne į temą, dalis parašo bet ką, dalis visai neparašo ir tik kruopelytė pataiko ten, kur reikia. Kai kurie žmonės turi ypatingų gebėjimų iš pradžių viską pasakyti lakoniškai, konkrečiai ir suprantamai, o po to pradėti tai (pa)aiškinti taip, jog niekas nebesuprastų to, ką iš pat pradžių tikrai suprato.
Dar labai erzina faktas, jog mano noras rašyti apie savo duoną kasdieninę atgimė labai netinkamu metu - veiklos iki kaklo. Negali visada dėl visko aukoti miego, jo ne tiek daug tenka bet kokiu atveju. Kita vertus, žinau, jog yra mano blogą skaitančių nuo seniai seniai, tai nors keletas žmonių bus pradžiuginti.
|
|
 |
|
 |
|
beforesunrise
|
Pranešimo tema: Re: Šiandien aš... Parašytas: Ant Gruodis 15, 2009 15:05 |
|
Užsiregistravo: Ket Gegužė 28, 2009 21:52 Pranešimai: 166 Miestas: Kaunas.
|
|
Šiandien išvis totaliai išėjus jaučiuosi, bet kažkaip smagiai taip, nors klasiokai tokią mano būsena laiko pachmielu : D reik eit šiandien prasiaust akriuke, nes puola mane gimtadieniai. Kalėdinių dovanų tai jaučiu niekam nepirksiu :}
_________________ visi mes tik žaidžiam, kad esam tikri.
|
|
 |
|
 |
|
Maras
|
Pranešimo tema: Re: Šiandien aš... Parašytas: Ant Gruodis 15, 2009 17:35 |
|
|
|
Ką tik grįžau iš mokyklos. Smagu, ne? Ryt devynios pamokos + vėl sėdėjimai po pamokų, tikiuosi bent į muzikos mokyklą suspėsiu.
|
|
 |
|
 |
|
Meteora
|
Pranešimo tema: Re: Šiandien aš... Parašytas: Tre Gruodis 16, 2009 10:11 |
|
Užsiregistravo: Sek Kovas 08, 2009 18:08 Pranešimai: 703 Miestas: Aalborg, Denmark
|
|
Prabundam šian su Weronika lygiai vidurnaktį nuo triukšmo už lango. Kažkas labai garsiai žvygauja ir žvengia. Pasirodo, apie dešimtą taip gerokai pasnigo ir lauke kažkokie debilai sniego nematę bulgarai juo vanojasi. Pz. Ką tik Weroniką parašė, kad miestas biškį chaose, autikai vėluoja ir stuff, o mes šian abi skrendam namo (tik ji vidurdienį, o aš vakare). Nu zjbs, kaip tik reikėjo prisnigti kai namo reikia skrist.
|
|
 |
|
 |
|
Maras
|
Pranešimo tema: Re: Šiandien aš... Parašytas: Tre Gruodis 16, 2009 21:25 |
|
|
|
Šiandien iš mokyklos grįžau 9-ą vakaro. Ryt du kontroliniai. Wicked.
|
|
 |
|
 |
|
ArtOfBlood
|
Pranešimo tema: Re: Šiandien aš... Parašytas: Tre Gruodis 16, 2009 22:01 |
|
|
|
O aš tik rytoj po dviejų savaičių pertraukos eisiu į mokyklą
|
|
 |
|
 |
|
ALchemija
|
Pranešimo tema: Re: Šiandien aš... Parašytas: Tre Gruodis 16, 2009 23:07 |
|
Užsiregistravo: Sek Sausis 15, 2006 21:07 Pranešimai: 2579 Miestas: KauNaS
|
|
O as nerealiai nusalau rankas, nes teko tyst maisus be pirstiniu. Dabar megaujuosi kaip glicerinas eda ranku oda.
_________________ Aš nesu toks, koks galvoju, kad esu. Aš nesu toks, koks tu galvoji, kad aš esu. Aš esu toks, koks galvoju, kad tu galvoji, kad aš esu. A.Bleiberg ir H.Leubling
|
|
 |
|
 |
|
Maras
|
Pranešimo tema: Re: Šiandien aš... Parašytas: Ket Gruodis 17, 2009 16:35 |
|
|
|
Susivokiau, kuo man kvepia Kalėdos - cinamonu!
|
|
 |
|
 |
|
Meteora
|
Pranešimo tema: Re: Šiandien aš... Parašytas: Ket Gruodis 17, 2009 17:45 |
|
|
|
Grįžau namo! Abu reisai buvo šiek tiek atidėti, bet spėjau, misiją "Šokoladas&Alus" oro uoste įvykdžiau. Kaip namie gera...
|
|
 |
|
 |
|
k.k.k.
|
Pranešimo tema: Re: Šiandien aš... Parašytas: Ket Gruodis 17, 2009 17:46 |
|
 |
| Užkietėjęs narys |
 |
|
|
Kurwos debilai nemoka tiesiai savo pederastiškų tojotų pasatyt. nušalau ausį ir pirštus.
|
|
 |
|
 |
|
Aihara
|
Pranešimo tema: Re: Šiandien aš... Parašytas: Ket Gruodis 17, 2009 18:55 |
|
 |
| Senbūvis |
 |
Užsiregistravo: Pir Kovas 09, 2009 11:31 Pranešimai: 516 Miestas: Nørresundby :)
|
Šiandien mes netikėtai padarėm atradimą. Atradom Cookie Factory, esančią vienoje iš pėsčiųjų - shoppingo gatvių. Ta vieta yra maždaug tai, ką gautume, jei sukryžmintume Fantasmagorią ir Baltus Dramblius  sausainiai buvo skanūs, kaip ir Chai Latte. Yum Yum. Ir dar imu nerimauti dėl savo skrydžio namo, nes Hamburge ketina snigt, ir jei tai bus pūga, tai gali tekt leist naktį rygos oro uoste. Nors praeitą kartą tokia patirtis buvo visai nieko (dėl pūgos Vilniuj pavėlavau į lektuvą iš Kopenhagos ir nakvojau Hiltone  ), bet vėluojantys lėktuvai čiulpia.
|
 |
|